Så kom Transportministeren alligevel.

Det var bedre sent end aldrig både for transportministeren og for os, for i onsdags "fløj" Transportminister Hans Chr. Schmidt nemlig fra en aftale med os, fordi han blev kaldt til et samråd i Folketinget. Men fredag vendte ministeren heldigvis tilbage til Herning og kunne derfor besøge vores stand på transportmessen.

Her fik jeg på cirka 15 minutter vist ministeren vores patenterede opfindelse hybridsædet, og fik også fortalt ministeren problematikken om, at børn ifølge loven ikke skal fastspændes i erhvervskøretøjer som taxier og minibusser men kun i private og kommunale køretøjer. Jeg spurgte ministeren, om han ikke synes, det er underligt, at loven om at fastspænde børn ikke gælder for taxier og busser til erhvervsmæssig befordring. Vi viste ham nogle test-videoer, hvor man kan se, hvor galt det kan gå, hvis man ikke er fastspændt, og så sagde han, at lovgivningen da umiddelbart er ulogisk.
Hans Chr. Schmidt lovede os et personligt møde snart, hvor vi kan få lov til at uddybe vores kritik af den gældende lovgivningen. Vi venter derfor spændt  på at Transportministeriet skal vende tilbage med en mødedato.